Clarion Hotel Wisby

Clarion Hotel Wisby
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 17 röster 3.71 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Clarion hotel Wisby ligger i de äldsta delarna i Visby. Bara en liten bit ifrån hotellet ligger småbåtshamnen med sitt glittrande blåa havsvatten och vita, guppade båtar med måsarnas skrik i bakgrunden och glada båtentusiaster. Visby är en härlig stad om inte än vacker sommar som vinter. Den är också ett världsarv eftersom den är en stad som är bäst bevarad från medeltiden.

Hotel Wisbys fastigheter har under århundraden används till många olika saker redan från medeltiden då de var packhus för köpmännens varor. Det finns mycket historia om dessa fina byggnader och stadsdelar så är man intresserad av historia så är Visby en väldigt fascinerande stad.

Rummen på Clarion är bekväma med fina möbler och detaljer där man kan se hur gammalt huset verkligen är, det finns pelare som faktiskt är över 700 år gamla. Alla rum har mörkläggningsgardiner, luftkondition, telefon och skrivbord.

Det finns både mötes, events och konferensmöjligheter som har allt man behöver för den lyckade konferensen. Hotellet har tagit fram ett verktyg som ska förgylla och göra både events och konferenser så bra det bara går, Equalizer ger en extra gnista så det blir något utöver det vanliga. Detta är en upplevelse deltagarna i mötes, events eller konferensgruppen inte kommer att glömma. Tanken är att kunna hålla skärpan klar hela dagen med mycket energi. För mer information om Eaqulizer så är det bara att kontakta hotell Wisby så hjälper de till med de frågor och önskemål som finns.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.