Donners Hotell

Donners
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 11 röster 3.36 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Donners hotell anses ha ett av de bästa lägena i Visby. Det ligger mitt i staden bara några meter från vattnet där det finns bra badmöjligheter. Ringmuren och Almedalen ligger också nära hotell Donners. Hotellet är nyrenoverat med fin, modern och nyskapande inredning. Här har det lagts ner mycket krut på detaljer, möbler och tyger för att skapa en trivsam miljö där alla ska trivas och känna sig välkomna.

Hotellrummen är inredda i det allra senaste med designer tapeter från Vintage Glamour Edition och Cole & Son. Lampor från populära Belid &Markslöjd och House of Light. Det känns på hela hotellets inredning att de lagt ner själ och tid i renoveringen för att göra detta till ett riktigt topp hotell. Rummen har stora 32 tums platt tv, internet, telefon och skrivbord. Rummen finns i fyra kategorier och är:
Dubbelrum standard på hotellets första våning med fin utsikt över antingen Donnerska platsen eller hotellets innergård, dessa rum är mellan 10-14 kvm stora.

Dubbelrum Classic ligger på andra, tredje och fjärde våningen och är mellan 12-15 kvm stora, det finns också sittplats i dessa rum.

Dubbelrum De Luxe ligger också på andra till fjärde våningen även dessa rum har fin utsikt, sittplats och ligger på 18-22 kvm.

Dubbelrum Superior har fönster som vetter mot stadens takåsar eller Donners Plats på tredje och fjärde våningen, det här alternativet är det bästa på hotell Donners där man får lite extra. Dessa rum passar utmärkt som till exempel bröllopssvit eller för gäster som inte nöjer sig med något mindre än det allra bästa.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.