Fyrstjärniga hotell i Visby

Visby är en otroligt vacker stad att besöka, framför allt på sommaren.

Gotland är full av historia och fynd från olika tidsåldrar. I Visby är de äldsta fynden från 700 talet och tolkningen av dessa fynd är strandbodar. Vill man inte besöka gamla fornminnen och gravar så har Visby vackra byggnader och museer som är spännande att titta på, S:t Mariakyrkan där delar av byggnaden är från år 1225. Eller så kan man åka ner till stranden och lyssna på vågorna, leta snäckor, bada och bara njuta. Här nedan hittar ni Visbys fyrstjärniga hotell.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Tott Hotel Visby

Tott hotel ligger fantastiskt vackert med utsikt över stad och hav med privat strand. Här finns en härlig utomhuspool med trädäck, solstolar och trevliga sittgrupper. Här finns också en barnklubb så hotellet är bra familjeanpassat. Hotellet har också några jättetrevliga barer så som en strandbar, poolbar och loungebar. Rummen är ljusa, rymliga och har en lugn och harmonisk inredning.

Best Western Strand Hotel

Strand hotell ligger inne i Visby så man har nära till flera av de populäraste sevärdheterna som till exempel Ringmuren, Domkyrkan och Konstmuseet. Här finns pool inomhus och både vanlig bastu och ångbastu så. Hotellet har både egen restaurang och bar, annars så har Visby ett stort utbud av detta om man vill leta upp ett eget favoritställe. Rummen är fina och har minibar, internet, tidning, tv, telefon och skrivbord.

Hotel Slottsbacken

Hotel slottsbacken har 29 rum och är helt nyöppnat det ligger på insidan av Ringmuren med nära till shopping och allt annat roligt som finns att göra i Visby. Hotellet har också en fin svit med en läcker utsikt över havet. Reser man i affärer så har hotellet goda konferensmöjligheter. Hotellet är beläget i en fin historisk Gotländsk byggnad från 1773 som från sekelskiftet och tills nyligen användes var det verksamhet för landsarkivet.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.