Hotell Slottsbacken

Slottsbacken
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 13 röster 3.46 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Hotell Slottsbacken är nytt, fräscht i fin design i gammal miljö. Hotellet öppnades i juni 2012 och är beläget nära havet och Visbys fina Ringmur. Centrum med shopping, restauranger och caféer ligger också väldigt nära så man bor väldigt bra och har nära till allt när man bor på hotell Slottsbacken.

Hotellets byggnad är från 1773 och var då ett kronomagasin, efter det var det i bruk som sädesmagasin i cirka hundra år. I början av 1900 talet så tog landsarkivet över byggnaden och hade sin verksamhet där ända till 2008. Efter det blev det köpt och bestämt att det skulle bli fina hotell Slottsbacken som idag står klar för att ta emot gäster i sina fina rum.

Det finns 29 dubbelrum på hotellet och en etagesvit. Alla rum har eget badrum, vissa av rummen har en vacker havsutsikt och det är fri wi-fi i hela byggnaden. Rummen är inredda med designtapeter, lampor från kända märken och exklusiva sängar för bästa sovkomfort. Hotellet har en lyxig och väldigt välkomnande känsla som utstrålar lugn och harmoni.
Det finns också goda konferensmöjligheter på hotell Slottsbacken. Här är lokalerna unika i historiska byggnader från 1600 – 1900 tal. Lokalerna passar alldeles utmärkt för att ha en trevlig kick-off eller en större konferens, det finns plats för alla.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.