Hotell S:t Clemens

S:t Clemens
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 12 röster 3.92 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Hotell S:t Clemens är beläget i ett helt unikt hus med en gammal kyrkoruin på baksidan. Två härliga grönskande trädgårdar med väldoftande blommor att vistas i eller se på från sitt fönster. Vissa rum har också en dörr ut mot trädgården. Även om Visby är speciellt fint under sommaren så har varje årstid på Gottland sin speciella charm och hotell S:t Clemens har öppet året om för weekendresenärer, arbetsresor eller konferenser.

Hotellet värnar om miljön och är miljöcertifierat av Svanen. Det finns 32 charmiga rum i hotellets gamla byggnad där man från fönstren kan se den gamla ruinen. Hotellet erbjuder rumsstädning varje dag och i priset ingår en god och nyttig frukost. På samtliga rum finns internet, tv med brett kanalutbud, fotölj, arbetsplats, radio och badrum med dusch. Den äldsta byggnaden är från 1600 talet så alla rum har sitt eget unika utseende och prägel.

Det finns flera olika paketerbjudande hos hotell S:t Clemens som till exempel långweekend från fredag till måndag med 10% rabatt. Fler erbjudanden finns på hotellets hemsida.

Om ni är intresserade av att ha konferens eller möten på hotellet så samarbetar de med GRASP-studio, Krukmakarens hus och Visby Domkyrkoförsamling som endast är belägna ett par minuter från hotellet. Hotellet kan ta emot upp till 45 gäster men det beror också på hur många som vill bo i enkelrum eller tillsammans i dubbelrum.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.