Hotell Stenugnen

Stenugnen
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 14 röster 3.71 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Hotell Stenugnen är inriktat på familjen. De bryr sig om att alla ska trivas och ha det bra på sin vistelse, stora som små. Hotellet ligger i stadens centrum vid den inre hamnen med den fina ringmuren som baksida, bokstavligen faktiskt. Hotellet är rökfritt och allergivänligt så tyvärr får inga fyrbenta familjemedlemmar sova över på detta hotell.

Hotellet har fina, ljusa och fräscha rum med en rofylld känsla där alla trivs och känner sig lite mer som hemma. Rummen är utrustade med internet, även allmänna ytor, platt tv, sköna kvalitetssängar och sängkläder. Temat i rummen är marint och ska påminna om båtar och havet. Endast dubbelrummen har eget badrum.

Hotellet ligger i anslutning med Annexdelen där sviter och större rum är belägna. Tre rum ihop delar på vardera badrum. Alla dessa rum har moderniserats och har en fin modern inredning, sviten har dessutom en härlig hamnutsikt.

Hotellfrukosten ingår och är både välsmakande och nyttig med goda och färska råvaror. Man kan avnjuta den på hotellets bakgård där ringmuren smälter ihop med hotellet.

Hotellet har anpassat sig bra efter de minsta gästerna på hotellet och har olika sorters aktiviteter. När vädret inte är så bra så finns det barnböcker, ritsaker och spel. När solen skiner så rekommenderar gärna personalen alla nöjes ställen Visby har som lockar barnen. De har dessutom lagt till extra goda och barnvänliga pålägg på frukostbuffén så att frukosten blir njutbar även för barnen. Hotellet erbjuder även en viss barnpassning för föräldrar som vill besöka lite mer ”vuxen” ställen som till exempel en keramikverkstad eller bara se sig omkring i Gotlands vackra natur.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.