Best Western Hotell Solhem

Hotell Solhem
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 12 röster 3.50 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Best Western Solhem är systerhotell med hotell Strand som arbetar ihop. Hotellet ligger precis vid Ringmuren som är från 1200-talet i Palissadparken. Inte långt bort hittar ni Visbys affärer, restauranger och övriga sevärdheter. Även om hotell Solhem ligger nära centrum så är ändå området lugnt och stilla och man störs inte av stadens liv och händelser. Hotellets äldsta del är från början av sekelskiftet och renoverades under 2007. Hotellet utvecklas hela tiden och under åren så byggs det ut, byggs om ändrar inredning och möbler.

Här finns 94 fina, ljusa och trevliga rum med fin utsikt över vatten, hamn, stad och trädgård. Rummen är olika men standarden är lika hög i alla. Här finns minibar, internet, telefon, tv och skrivbord. På hotell Solhem är även husdjur välkomna men det finns endast ett visst antal rum där bokningar med katt eller hund är tillåtna.

Hotellet har också en egen restaurang som serverar goda och smakrika rätter. Är man i grupp eller konferens gäster så kan köket ordna med den mat ni önskar. Naturligtvis så används gotländska råvaror och säsongens grönsaker och bär. Restaurangen serverar allt från klassisk husmanskost, exotiska inslag i rätter till gotländska specialiteter. Matsalen som är i två delar tar 55 respektive 45 personer så det passar bra om man ska ha det som en egen lokal i till exempel affärssammanhang ihop med måltid.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.