Best Western Strand Hotell

Strand Hotell
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 15 röster 3.80 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Strand hotell är ett hotell i toppklass. Personalen är kunnig och duktig, ingen gästs önskemål är för litet eller för stort. Hotellet ligger innanför Ringmuren med nära till alla mysiga caféer, restauranger, trevliga affärer och sevärdheter i staden. Omgivningen runt hotellet är från medeltiden och ger en vykortssjön bild. Bara en liten bit från hotellet ligger havet så har man öppet fönstret i sitt rum så kan man höra vågornas brus.

Hotellet ligger i den gamla delen av Visby i Bryggeriet, 1982 gjordes det om till ett litet hotell med 13 rum. Idag är det en fullfjädrad fyrstjärnig fastighet med 110 unika rum varav flera fina sviter. Hotellet har både relaxavdelning och konferensmöjligheter.

Rummen har en fin och harmonisk inredning med sköna möbler och sitt eget utseende. Internet, minibar, tv, telefon och skrivbord finns i alla rum. Rummen varierar i storlek och finns i sex olika storlekar beroende på önskemål. Två av de lite mer utstående rumstyperna är bröllopssvit och Blissrum som har sina speciella sängar.

För er som reser i jobbet och behöver ha mötes och konferenslokaler så har hotell Strand det. Här finns fina lokaler i en medeltid miljö med havet som bakgrund. Här finns hjälp med allt så som rumsbokning och planerande av er konferens så att den blir exakt så som det är tänkt. Aktiviteter, underhållning och annat skoj för alla medarbetare. Hotellet har 8 olika lokaler och har en kapacitet upp till 120 personer.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.