Tott hotel

Tott hotel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 10 röster 3.80 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

Tott hotel och Resort ligger ca en kilometer från Ringmuren. Hotellet har en privat strand och utomhuspool. Det finns många fina ställen att koppla av på Tot hotell framför allt på sommarhalvåret då man kan njuta av de vackra uteplatserna antingen takterassen, soldäcket vid poolen eller nere på stranden vid havet. Detta är ett förstaklassigt hotell med toppstandard. Ingen blir besviken när de bor på Tott vare sig vuxna eller barn.

Hotellet har 125 moderna rum, inredningen är inbjudande och lyxig, här har det lagts ner tid och möda på att få rummen att bli av den standarden de är vare sig man väljer det minsta eller det största. Det finns 7 olika boende alternativ utanför svit alternativen. Man kan även bo i bungalow nere vid vattnet. Sviterna finns i 5 olika alternativ och varierar i storlek och utbud, vissa har även matlagningsmöjligheter. Alla rum har espressobryggare, fin utsikt med stora fönster, 32 tums platt tv, telefon, wifi och cd spelare.

Det finns flera olika alternativ om man vill äta på Tott. I Lobbybaren som är öppen årets alla dagar kan man fika och äta enklare rätter, ta sig nåt gott att dricka och titta på den vackra utsikten. Strandrestaurangen Visby Beach Club har öppet juni till augusti, där serveras det god mat i kombination med en fantastisk miljö och varför inte sitta och ta en drink i solnedgången. Poolbaren och restaurangen tar både specialbeställningar och levererar mat från en superb meny. Här ordnas gärna festmåltider till bröllop, events och konferenser även här i fina omgivningar.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.