Tvåstjärniga hotell i Visby

När man besöker den underbara sommarstaden Visby så spenderar man säkert det mesta av sin tid utomhus

, i stadens fina parker, nere vid vattnet eller någonstans runt om bland alla stadens sevärdheter. Då vill man kanske välja ett billigare och prisvärt boende alternativ och här nedan hittar man det i Visbys tvåstjärniga hotell kategori.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Amarillo Visby

På hotell Amarillo har man bara cirka 100 meter till Stortorget så man bor centralt och bra, hamnen når man på ungefär 15 minuter till fots. Hotellet har en mysig innergård där man kan sitta och äta eller umgås. Det finns också ett gemensamt pentry och en trevlig restaurangbar. Rummen är enkla men ger ett inbjudande intryck. Bra att veta är att man delar badrum med andra gäster. Här kan man även hyra cyklar så att man enkelt och smidigt kan ta sig runt i staden.

Boende Visby

Det här är ett enklare lägenhetshotell i Visby men man har ändå allt. Lägenheterna har fullutrustade pentryn, matplats och en trevlig sittplats med tv. Här finns även micro och kaffebryggare så man behöver endast ha med sig sina egna matvaror om man vill laga sin egen frukost eller middag. Hotellet ligger centralt vid torget Wallersplats så man har nära till både shopping, hav och den fina ringmuren.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.